17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

04/05/2020

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Actualment seguim necessitant lluitar perquè totes les persones puguem ser lliures d’expressar-nos i estimar com vulguem. Des de Xàbia Diversa sempre hem llançat aquest missatge a les aules de l’IES Antoni Llidó i de l’IES Nº1, i cada any l’alumnat que ha passat pels tallers del programa ha realitzat alguna acció dins el seu centre.

Aquest any no podem estar en les aules, però podem omplir les xarxes per a difondre que la lgtbifòbia segueix impedint que moltes de nosaltres ens expressem de manera lliure i diversa.

Seguiu-nos perquè en els pròxims dies llançarem una campanya i vos necessitem per a omplir les xarxes de diversitat i llibertat.


Entrades relacionades

02/06/2020

Una pel·lícula, una sèrie i un curt

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?... A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI...

19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

Arrow-up