17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

04/05/2020

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Actualment seguim necessitant lluitar perquè totes les persones puguem ser lliures d’expressar-nos i estimar com vulguem. Des de Xàbia Diversa sempre hem llançat aquest missatge a les aules de l’IES Antoni Llidó i de l’IES Nº1, i cada any l’alumnat que ha passat pels tallers del programa ha realitzat alguna acció dins el seu centre.

Aquest any no podem estar en les aules, però podem omplir les xarxes per a difondre que la lgtbifòbia segueix impedint que moltes de nosaltres ens expressem de manera lliure i diversa.

Seguiu-nos perquè en els pròxims dies llançarem una campanya i vos necessitem per a omplir les xarxes de diversitat i llibertat.


Entrades relacionades

29/06/2020

Orgull 2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

04/05/2020

Ser LGTBI+ en temps de confinament

El nostre lema és “la diversitat no es confina”, però sabem que la situació que estem vivint pot suposar un doble confinament per a les persones que no se senten acompanyades i reconegudes per aquelles amb qui conviuen.

by
19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

Arrow-up