17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

04/05/2020

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Actualment seguim necessitant lluitar perquè totes les persones puguem ser lliures d’expressar-nos i estimar com vulguem. Des de Xàbia Diversa sempre hem llançat aquest missatge a les aules de l’IES Antoni Llidó i de l’IES Nº1, i cada any l’alumnat que ha passat pels tallers del programa ha realitzat alguna acció dins el seu centre.

Aquest any no podem estar en les aules, però podem omplir les xarxes per a difondre que la lgtbifòbia segueix impedint que moltes de nosaltres ens expressem de manera lliure i diversa.

Seguiu-nos perquè en els pròxims dies llançarem una campanya i vos necessitem per a omplir les xarxes de diversitat i llibertat.


Entrades relacionades

25/04/2021

26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica

El dia de la visibilitat lèsbica es celebra cada 26 d’abril, per a reivindicar la igualtat de drets i oportunitats per a les lesbianes.

19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

16/05/2021

17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

A Paula li digueren que ser lesbiana ja no era res extraordinari, que estava normalitzat, però, quan agafà la mà de la seua parella pel carrer, te que suportar tot tipus de mirades.

Arrow-up