Xàbia, orgullosament diversa

22/06/2020

Xàbia està orgullosa de la seua diversitat i això cal celebrar-ho.

L’any passat vam celebrar per primera vegada en Xàbia l’orgull LGTBI. Vam omplir els carrers del poble entre tots i totes per a mostrar que Xàbia és diversa.

Aquest any, com ja sabeu, no podem eixir al carrer, però l’orgull s’ha de celebrar igual. L’hem de seguir celebrant perquè tenim motius per estar orgulloses de nosaltres mateixa, dels nostres cossos, de la nostra manera d’estimar i de com ens mostrem al món. Tenim motius de sobra per seguir visibilitzant i denunciant que les persones LGTBI encara avui en dia seguim rebent agressions, menyspreus i se segueixen vulnerant els nostres drets.

Xàbia, orgullosament diversa és el missatge que aquest any volem transmetre, i ho fem no sols des de l’orgull de saber que Xàbia acull i respecta totes les persones, sinó que ho fem també des de la reivindicació i el treball de seguir garantint la diversitat, la llibertat i l’expressió de totes les persones més enllà de la seua orientació, identitat i sexualitat.

Com a part de la celebració, hem programat un parell d’actuacions, per un costat, el divendres 26 de juny llancem una sorpresa per l’Instagram de Xàbia Diversa i les xarxes de l’Ajuntament, on les protagonistes sou vosaltres. Per altre costat, el dimarts 30 de juny s’ha programat el Consultori La Ploma en directe des del perfil d’Instagram de Xàbia Diversa, on respondrem preguntes sobre diversitat sexual i afectiva.

Compartim per xarxes, posem les banderes als balcons, lluïm l’arc de Sant Martí i mostrem el nostre orgull!!!


Entrades relacionades

16/05/2021

17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

A Paula li digueren que ser lesbiana ja no era res extraordinari, que estava normalitzat, però, quan agafà la mà de la seua parella pel carrer, te que suportar tot tipus de mirades.

29/06/2020

Orgull 2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

11/05/2020

Participa en el 17 de Maig

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s'omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!! Comparteix una foto amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.

Arrow-up