Volem conéixer la realitat LGTBI de Xàbia, ens ajudes?

10/12/2021

A Xàbia, la gent és lliure per a passejar de la mà? Les persones homosexuals s’expressen? Xàbia és segura?

Des de Xàbia Diversa ens hem fet estes preguntes i volem saber la teua opinió!

Hem decidit llançar un qüestionari que, amb la teua col·laboració, contribuirà a conéixer quina és la situació de les persones LGTBI al nostre poble.

Per a obtenir aquesta informació hem elaborat una enquesta anònima molt senzilla i ràpida, que solament et suposarà un minut respondre-la. Amb eixa xicoteta participació, estaràs afavorint una Xàbia millor. T’animes?

El qüestionari consta només de 14 preguntes, algunes sobre la teua experiència i percepció sobre el poble de Xàbia i d’altres per a comprovar el grau de sensibilització o els coneixements sobre la realitat  LGTBI. 

No importa si pertanys al col·lectiu o no. El realment important és entendre què penses tu i com podem continuar sumant.

Amb aquesta intenció, els formularis resulten una eina senzilla, a la vegada que útil, perquè, amb poques preguntes, podem aconseguir informació ben rellevant. A més, com es tracta d’un qüestionari anònim, no cal cap registre ni aportació de dades personals. Només necessitem que ens digues la teua.


Per què respondre aquest qüestionari?

  • Aportaràs informació útil sobre la realitat de Xàbia.
  • Ajudaràs a dissenyar futures accions de sensibilització LGTBI.
  • Participaràs activament de fer del poble de Xàbia un lloc més acollidor.

Açò és com tot, com més sucre, més dolç. Així que, si a més de respondre, ens ajudes a compartir, de segur que encara aconseguirem millors resultats.

Ah! I recorda seguir-nos a les xarxes socials per a estar al dia de les novetats de Xàbia Diversa!


Entrades relacionades

25/04/2021

26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica

El dia de la visibilitat lèsbica es celebra cada 26 d’abril, per a reivindicar la igualtat de drets i oportunitats per a les lesbianes.

29/06/2020

Orgull 2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

27/12/2021

Les Intersexualitats en plural

La lletra I de les sigles LGTBI sembla ser encara la més desconeguda de totes, així que hem decidit dedicar-li aquest post.

Arrow-up