Una pel·lícula, una sèrie i un curt

02/06/2020

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?… A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI per a veure a soles o… quasi millor en companyia, perquè vos fem propostes interessants per a compartir i reflexionar. Hem intentat que les recomanacions estiguen en obert perquè siguen accessibles per a tot el món.

En primer lloc, vos recomanem una pel·li: si no heu vist “El último verano de la boyita” no us la podeu perdre, perquè la seua subtilesa fa que siga realment excel·lent. Millor no donar més detalls ni fer espòiler… 

Si vos agraden les sèries de joves i relacions… de “salseo”, com dirien en la mateixa sèrie, podeu veure “Oh my goig“, de Betevé televisió. La podeu veure en televisió a la carta https://beteve.cat/oh-my-goig/ i també en You tube. Ara mateix s’està emetent la quarta temporada i, a més dels capítols de cada setmana, també hi trobareu un debat on un equip assessor, o comité format per joves, comenta cada capítol. 

Per a qui s’estime més els flasconets petits, vos proposem la selecció de curts sobre diversitat sexual que hi trobareu en el blog “Las cebras salen” . La primera proposta és un curt d’Isabel Coixet que, mitjançant l’estètica d’un videoclip, qüestiona què és “normal”.

Per què no feu també les vostres recomanacions? Vos animem a compartir les vostres propostes i a etiquetar a @xabiadiversa

I recordeu! Seguiu-nos en les xarxes socials…


Entrades relacionades

19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

22/06/2020

Xàbia, orgullosament diversa

Orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

20/11/2020

Dia Internacional de la Memòria Trans

El 20 de novembre és el Dia Internacional de la Memòria Trans, dedicat a aquelles persones assassinades, víctimes de la transfòbia.

Arrow-up