Una pel·lícula, una sèrie i un curt

02/06/2020

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?… A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI per a veure a soles o… quasi millor en companyia, perquè vos fem propostes interessants per a compartir i reflexionar. Hem intentat que les recomanacions estiguen en obert perquè siguen accessibles per a tot el món.

En primer lloc, vos recomanem una pel·li: si no heu vist “El último verano de la boyita” no us la podeu perdre, perquè la seua subtilesa fa que siga realment excel·lent. Millor no donar més detalls ni fer espòiler… 

Si vos agraden les sèries de joves i relacions… de “salseo”, com dirien en la mateixa sèrie, podeu veure “Oh my goig“, de Betevé televisió. La podeu veure en televisió a la carta https://beteve.cat/oh-my-goig/ i també en You tube. Ara mateix s’està emetent la quarta temporada i, a més dels capítols de cada setmana, també hi trobareu un debat on un equip assessor, o comité format per joves, comenta cada capítol. 

Per a qui s’estime més els flasconets petits, vos proposem la selecció de curts sobre diversitat sexual que hi trobareu en el blog “Las cebras salen” . La primera proposta és un curt d’Isabel Coixet que, mitjançant l’estètica d’un videoclip, qüestiona què és “normal”.

Per què no feu també les vostres recomanacions? Vos animem a compartir les vostres propostes i a etiquetar a @xabiadiversa

I recordeu! Seguiu-nos en les xarxes socials…


Entrades relacionades

25/04/2021

26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica

El dia de la visibilitat lèsbica es celebra cada 26 d’abril, per a reivindicar la igualtat de drets i oportunitats per a les lesbianes.

11/05/2020

Participa en el 17 de Maig

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s'omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!! Comparteix una foto amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.

16/05/2021

17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

A Paula li digueren que ser lesbiana ja no era res extraordinari, que estava normalitzat, però, quan agafà la mà de la seua parella pel carrer, te que suportar tot tipus de mirades.

Arrow-up