Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

19/10/2020

Després de l’estiu i d’un principi de curs random, tornem a les xarxes per tenir-vos al dia de tot el que fem.

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats. 

Fem atenció presencial per a joves, en horari de vesprada i en distints llocs de Xàbia perquè ho tingueu a prop. Demaneu-nos cita al correu xabiadiversa@gmail.com. Si preferiu la modalitat on line, ens podeu enviar les vostres consultes al mateix correu.

Important: les consultes que feu són sempre confidencials! Vos escoltem i intentem donar-vos una resposta individualitzada, des del respecte i lliure de prejudicis.

No es talleu, pregunteu-nos el que vulgueu sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, desig, plaer, salut sexual, sexe segur, situacions de LGTB-fòbia i altres qüestions relacionades sobre les quals tingueu dubtes o necessiteu ajuda.

 I no deixeu de seguir-nos en Instagram @xabiadiversa per a no perdre-vos res del que programem.


Entrades relacionades

04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

04/05/2020

Ser LGTBI+ en temps de confinament

El nostre lema és “la diversitat no es confina”, però sabem que la situació que estem vivint pot suposar un doble confinament per a les persones que no se senten acompanyades i reconegudes per aquelles amb qui conviuen.

by
Arrow-up