Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

19/10/2020

Després de l’estiu i d’un principi de curs random, tornem a les xarxes per tenir-vos al dia de tot el que fem.

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats. 

Fem atenció presencial per a joves, en horari de vesprada i en distints llocs de Xàbia perquè ho tingueu a prop. Demaneu-nos cita al correu xabiadiversa@gmail.com. Si preferiu la modalitat on line, ens podeu enviar les vostres consultes al mateix correu.

Important: les consultes que feu són sempre confidencials! Vos escoltem i intentem donar-vos una resposta individualitzada, des del respecte i lliure de prejudicis.

No es talleu, pregunteu-nos el que vulgueu sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, desig, plaer, salut sexual, sexe segur, situacions de LGTB-fòbia i altres qüestions relacionades sobre les quals tingueu dubtes o necessiteu ajuda.

 I no deixeu de seguir-nos en Instagram @xabiadiversa per a no perdre-vos res del que programem.


Entrades relacionades

23/06/2020

Consultori la Ploma

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai? Què significa la transsexualitat?...Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el 30 de juny a les 19.00 h en un directe d’Instagram.

11/05/2020

Participa en el 17 de Maig

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s'omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!! Comparteix una foto amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.

16/05/2021

17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

A Paula li digueren que ser lesbiana ja no era res extraordinari, que estava normalitzat, però, quan agafà la mà de la seua parella pel carrer, te que suportar tot tipus de mirades.

Arrow-up