Ser LGTBI+ en temps de confinament

04/05/2020

El nostre lema és “la diversitat no es confina”, però sabem que la situació que estem vivint pot suposar un doble confinament per a les persones que no se senten acompanyades i reconegudes per aquelles amb qui conviuen. Perquè som conscient que hi haurà qui no es puga expressar lliurement, qui senta repressió, qui es puga sentir vulnerable i tenir moments de baixó, vos compartim recursos que estan al vostre abast per a demanar ajuda. Esteu en el vostre dret!

ORIENTA és el servei de la Generalitat Valenciana per a donar assessorament i suport a persones pertanyents als col·lectius LGTBI, així com a les seues famílies i persones properes. Tenen un telèfon gratuït: 900101015 on et poden atendre en horari de dilluns a divendres de 10h a 14h i  dimarts, dimecres i dijous de 16h a 19h. També per correu: orienta_alc@cv.gva.es.
visitar lloc >

La Federació estatal de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (FELGTB) ofereix la “Línea Arcoíris” per atendre a persones LGTBI en situacions de vulnerabilitat agreujades per la crisi sanitària. Les dades de contacte són: mitjançant el telèfon 91 360 46 05 en horari de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 hores o del correu electrònic info@felgtb.org.
visitar lloc >


Entrades relacionades

19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

27/12/2021

Les Intersexualitats en plural

La lletra I de les sigles LGTBI sembla ser encara la més desconeguda de totes, així que hem decidit dedicar-li aquest post.

Arrow-up