Resol els teus dubtes sobre sexualitats

21/03/2021

Obrim el Consultori La Ploma també en telegram, així que ara pots resoldre els teus dubtes o fer consultes, de forma més fàcil, escrivint al 663093699.

La Ploma és el servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere de Xàbia Diversa, on pots consultar sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, plaer, sexe segur, situacions de LGTBIfòbia o qualsevol tema relacionat amb la sexualitat. 

També pots contactar amb La Ploma per correu al xabiadiversa@gmail.com o demanar una consulta presencial amb una cita per correu o per telegram.

I si el teu és l’Instagram, també ens pots escriure per privat a @xabiadiversa.

El servei és totalment confidencial i professional.

Segueix-nos en les xarxes!!!


Entrades relacionades

23/06/2020

Consultori la Ploma

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai? Què significa la transsexualitat?...Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el 30 de juny a les 19.00 h en un directe d’Instagram.

04/05/2020

Ser LGTBI+ en temps de confinament

El nostre lema és “la diversitat no es confina”, però sabem que la situació que estem vivint pot suposar un doble confinament per a les persones que no se senten acompanyades i reconegudes per aquelles amb qui conviuen.

by
19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

Arrow-up