Resol els teus dubtes sobre sexualitats

21/03/2021

Obrim el Consultori La Ploma també en telegram, així que ara pots resoldre els teus dubtes o fer consultes, de forma més fàcil, escrivint al 663093699.

La Ploma és el servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere de Xàbia Diversa, on pots consultar sobre orientació sexual, identitat de gènere, relacions, plaer, sexe segur, situacions de LGTBIfòbia o qualsevol tema relacionat amb la sexualitat. 

També pots contactar amb La Ploma per correu al xabiadiversa@gmail.com o demanar una consulta presencial amb una cita per correu o per telegram.

I si el teu és l’Instagram, també ens pots escriure per privat a @xabiadiversa.

El servei és totalment confidencial i professional.

Segueix-nos en les xarxes!!!


Entrades relacionades

11/05/2020

Participa en el 17 de Maig

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s'omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!! Comparteix una foto amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.

20/11/2020

Dia Internacional de la Memòria Trans

El 20 de novembre és el Dia Internacional de la Memòria Trans, dedicat a aquelles persones assassinades, víctimes de la transfòbia.

19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

Arrow-up