Participa en el 17 de Maig

11/05/2020

Des del 2016 hem celebrat el 17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia, i hem entrat en les aules per tal de celebrar la diversitat, per tal de celebrar com som, com ens estimem i com volem ser.

Tots els anys celebrem una performance a l’hora del pati, pengem cartells, omplin els centres amb la bandera de l’arc de Sant Martí i llegim un manifest.

Encara hi ha molta gent que no sap per què és tan necessari celebrar aquest dia, això passa perquè no saben que hi ha gran quantitat de persones que són jutjades per com estimen, per com es senten o per com es mostren.

Les persones bisexuals, transsexuals, homosexual, lesbianes encara rebem rebuig i per això ho hem de denunciar i visibilitzar.

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s’omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!!

Comparteix una foto, un cartell, un video…  amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.


Entrades relacionades

19/10/2020

Tornem amb foc i flama, reactivem el nostre servei d’atenció!!!

Reactivem el nostre servei d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on podeu consultar-nos els vostres dubtes i inquietuds pel que fa a les sexualitats.

04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
21/03/2021

Resol els teus dubtes sobre sexualitats

Obrim el Consultori La Ploma també en telegram, així que ara pots resoldre els teus dubtes o fer consultes, de forma més fàcil, escrivint al 663093699.

Arrow-up