Orgull 2020

29/06/2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

Enguany, davant la impossibilitat de celebrar l’orgull al carrer, ens vam plantejar fer un vídeo per a compartir per xarxes… L’objectiu era poder celebrar la diversitat de Xàbia i compartir-ho amb tot el món. La idea de “Xàbia, Orgullosament diversa” ha estat celebrar l’orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

El vídeo ha estat un èxit, i és gràcies a totes les persones que heu participat. L’equip de Xàbia diversa vos volem donar les gràcies per la vostra valentia… Avui encara hem de seguir sent valentes, reivindicatives i estar orgulloses, perquè avui, més que mai, els drets de les persones LGTBI no poden ser qüestionats.


Entrades relacionades

04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
16/05/2021

17 de maig, dia contra la LGTBIfòbia

A Paula li digueren que ser lesbiana ja no era res extraordinari, que estava normalitzat, però, quan agafà la mà de la seua parella pel carrer, te que suportar tot tipus de mirades.

21/03/2021

Resol els teus dubtes sobre sexualitats

Obrim el Consultori La Ploma també en telegram, així que ara pots resoldre els teus dubtes o fer consultes, de forma més fàcil, escrivint al 663093699.

Arrow-up