Orgull 2020

29/06/2020

El vídeo de Xàbia diversa per a celebrar aquest orgull de 2020 ha arribat a les 10000 visualitzacions en només tres dies.

Enguany, davant la impossibilitat de celebrar l’orgull al carrer, ens vam plantejar fer un vídeo per a compartir per xarxes… L’objectiu era poder celebrar la diversitat de Xàbia i compartir-ho amb tot el món. La idea de “Xàbia, Orgullosament diversa” ha estat celebrar l’orgull de saber que a Xàbia no sols acollim i respectem a totes les persones, sinó que treballem per a seguir garantint la diversitat i la llibertat.

El vídeo ha estat un èxit, i és gràcies a totes les persones que heu participat. L’equip de Xàbia diversa vos volem donar les gràcies per la vostra valentia… Avui encara hem de seguir sent valentes, reivindicatives i estar orgulloses, perquè avui, més que mai, els drets de les persones LGTBI no poden ser qüestionats.


Entrades relacionades

19/11/2020

Encara eres verge?

Haureu parlat moltes vegades de la virginitat i escoltat comentaris i preguntes del tipus: Encara eres verge? Des de quan no eres verge?...

02/06/2020

Una pel·lícula, una sèrie i un curt

Després del confinament, no vos passa que ja heu vist totes les sèries i pel·lícules que teníeu pendents?... A nosaltres sí, però sempre hi ha opcions que se’ns escapen. Hem pensat fer-vos algunes recomanacions de temàtica LGTBI...

04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
Arrow-up