Consultori la Ploma

23/06/2020

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai?  Què significa la transsexualitat?  Com li dic al meu pare que sóc lesbiana?   Per què la gent pensa que ser bisexual és no tindre-ho clar? Per què la gent decideix canviar de gènere?    

Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el dimarts 30 de juny a les 19.00h, en directe en Instagram@xabiadiversa

Hem programat una connexió en la qual estarem les dues formadores de Xàbia Diversa, expertes en gènere i sexologia, i dos companys activistes de Xàbia en Moviment.

Vos convidem a fer-nos arribar les vostres preguntes, reflexions i/o experiències i al llarg de la connexió respondrem i compartirem les vostres aportacions. Ens els podeu enviar per Instagram a @xabiadiversa o, de manera totalment  anònima, a l’enllaç  https://clck.ru/P4yYM


Entrades relacionades

30/04/2020

Estrenem la web de Xàbia diversa per a l’atenció de les diversitats LGTBIQ+

Ací teniu un espai on trobar informació, plantejar els vostres dubtes i demanar assessorament.

by
04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
Agafades de la mà
28/06/2021

Xàbia amb l’Orgull

Avui, 28 de juny, és el Dia Internacional de l'orgull LGTBI. És el dia de celebrar la diversitat, de sentir-nos orgulloses de nosaltres mateixa, dels nostres cossos, de la nostra manera d’estimar, de ser i de mostrar-nos al món lliurement.

Arrow-up