Consultori la Ploma

23/06/2020

Què és la pansexualitat? Quan sé si sóc gai?  Què significa la transsexualitat?  Com li dic al meu pare que sóc lesbiana?   Per què la gent pensa que ser bisexual és no tindre-ho clar? Per què la gent decideix canviar de gènere?    

Aquestes i moltes altres preguntes les contestarem el dimarts 30 de juny a les 19.00h, en directe en Instagram@xabiadiversa

Hem programat una connexió en la qual estarem les dues formadores de Xàbia Diversa, expertes en gènere i sexologia, i dos companys activistes de Xàbia en Moviment.

Vos convidem a fer-nos arribar les vostres preguntes, reflexions i/o experiències i al llarg de la connexió respondrem i compartirem les vostres aportacions. Ens els podeu enviar per Instagram a @xabiadiversa o, de manera totalment  anònima, a l’enllaç  https://clck.ru/P4yYM


Entrades relacionades

04/05/2020

17 de maig Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

El 17 de maig es va establir com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, pel fet que en aquest dia de 1990 l'OMS (Organització Mundial de la Salut) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

by
11/05/2020

Participa en el 17 de Maig

Participa en la campanya “La diversitat no es confina”, volem que les xarxes s'omplen amb la nostra diversitat, celebrem la llibertat!!!! Comparteix una foto amb un lema per a reivindicar i celebrar la diversitat i etiqueta a @xabiadiversa.

21/03/2021

Resol els teus dubtes sobre sexualitats

Obrim el Consultori La Ploma també en telegram, així que ara pots resoldre els teus dubtes o fer consultes, de forma més fàcil, escrivint al 663093699.

Arrow-up