Reading:
Avís legal
11 months ago

Avís legal


Finalitat

L’Ajuntament de Xàbia a través d’esta web oferix informació educativa. Les dades que ens faciliteu per mitjà de l’apartat de Contacte seran tractades amb la finalitat d’atendre la vostra sol·licitud. Si ens envieu un correu electrònic, igualment tractarem les dades per a donar resposta a la vostra sol·licitud. 

Tractarem de corregir els possibles errors existents, per a això, demanem la col·laboració dels usuaris fent-nos arribar els seus suggeriments a webmaster@ajxabia.org

Usabilitat

Algunes pàgines d’esta web contenen referències o enllaços que apunten a webs d’altres organitzacions. L’Ajuntament de Xàbia no es responsabilitza del contingut de les mateixes, ni que del seu accés poguera derivar algun tipus de dany o perjuí per qualsevol tipus de virus o altres elements que afecte el hardware o software de l’usuari.

Els logos, escuts i altres elements de la imatge Corporativa són propietat de l’Ajuntament de Xàbia i el seu ús o autorització correspon al mateix.

Protecció de dades

El tractament de les dades de caràcter personal que s’arrepleguen a través d’esta web, se subjecta al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa aplicable. L’interessat podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en la legislació aplicable.


Arrow-up